Campaña Electoral CEDADE-Catalunya

MÍTING DE CEDADE-CATALUNYA
El candidat de CEDADE per Catalunya, Volker Hoffmann, ha realitzat un míting en la ciutat condal, en l'Auditori de Barcelona, que ens ha cedit el seu espai per a aquest esdeveniment.

Discurs:
Bona tarda a tots: camarades, simpatitzants i curiosos. Aquest míting va dirigit, més que als camarades afiliats i simpatitzants, a la gent que no ens coneix i no sap a qui votar. Com tots sabeu s'acosten les eleccions autonòmiques catalanes i CEDADE, per primer any, es presenta a les mateixes. Sabem que, per ser el primer any, no obtindrem uns resultats magnífics, però intentarem convèncer al poble català mitjançant la raó dels arguments, que CEDADE és l'alternativa. Però, l'alternativa a què?

L’alternativa:

- A la injustícia de l'economia de lliure mercat/capitalista.
- A l'oblit i bandejament de la nostra identitat, la nostra cultura, el nostre art, les nostres tradicions, la nostra música popular, la música clàssica, etc.
- A la destrucció de la nostra Naturalesa.
- A la destrucció dels valors europeus i de la nostra espiritualitat ancestral.
- A la corrupció de la joventut per la manipulació dels mitjans de comunicació, les drogues, l'adoctrinament polític en instituts, etc.
- A l'homogeneïtat que el mundialismo vol imposar a Europa i a tot el món.
- A la degradació de la dona en tots els sentits.

  Feint Drift (Derrape Fintando)

Votant a CEDADE està votant vostè a una Catalunya socialista, catalana i dels treballadors, està votant a la justícia social i està votant a l'elevació del poble en tots els sentits (cutural, artístic, espiritual, físic, econòmic?), no solament del poble català sinó de tot el poble Europeu.

Per tot això, VOTI CEDADE!

MITIN DE CEDADE-CATALUNYA
El candidato de CEDADE por Catalunya, Volker Hoffmann, ha realizado un mitin en la ciudad condal, en el Auditorio de Barcelona, que nos ha cedido su espacio para este evento.

Discurso:
Buenas tardes a todos: camaradas, simpatizantes y curiosos. Este mitin va dirigido, más que a los camaradas afiliados y simpatizantes, a la gente que no nos conoce y no sabe a quién votar. Como todos sabéis se acercan las elecciones autonómicas catalanas y CEDADE, por primer año, se presenta a las mismas. Sabemos que, por ser el primer año, no obtendremos unos resultados magníficos, pero intentaremos convencer al pueblo catalán mediante la razón de los argumentos, de que CEDADE es la alternativa. Pero, ¿la alternativa a qué?

  Dedicaciones.

La alternativa:

- A la injusticia de la economía de libre mercado/capitalista.
- Al olvido y destierro de nuestra identidad, nuestra cultura, nuestro arte, nuestras tradiciones, nuestra música popular, la música clásica, etc.
- A la destrucción de nuestra Naturaleza.
- A la destrucción de los valores europeos y de nuestra espiritualidad ancestral.
- A la corrupción de la juventud mediante la manipulación de los medios de comunicación, las drogas, el adoctrinamiento político en institutos, etc.
- A la homogeneidad que el mundialismo quiere imponer en Europa y en el mundo.
- A la degradación de la mujer en todos los sentidos.

Votando a CEDADE está votando vd. a una Catalunya socialista, catalana y de los trabajadores, está votando a la justicia social y está votando a la elevación del pueblo en todos los sentidos (cutural, artístico, espiritual, físico, económico…), no sólo del pueblo catalán sino de todo el pueblo Europeo.

  Periódico Cornellá - El Prat. Todos los artículos.

Por todo esto, ¡VOTE CEDADE!

CEDADE-Catalunya

Subir
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad